Draževac, 81 ar, građ.zemljište, struja,gradska voda,za preporuku

Šifra nekretnine : 1445

Prodaja 290.000 € - Plac
81.00 ari Štampaj
Lokacija: Draževac 

Zemljište se nalazi na granici sela Vranić i Draževca.
Izlazi celom širinom na put koji je povezan sa Ibarskom magistralom.
Istim putem saobraćaju svi međugradski autobusi.
Na placu se nalaze i dva stara objekta, kuće, kao i pomoćni objekat.
Dovedena je gradska voda, struja.
Na placu ima voća, najviše oraha. Jedan deo placa je pod bagremovom šumom.
Zadnji deo placa je pod blagim nagibom i pogodan je za zasade voća.
Ovo zemljište pruža mogućnost za izgradnju multifunkcionalnih objekata.
Izuzetno je lepo pozicionirano, obezbeđuje potpuni mir a nadomak svih infrastrukturnih sadržaja nepohodnih za kvalitetan život i biznis.
Uknjiženo!
ZA SVAKU PREPORUKU!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • ENERGENT:Struja
  • INFRASTRUKTURA:Put, Vodovod
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • PRISTUP:Šleperski prilaz

Agent: Milan Simonović

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 128

Kontakt

Loading...

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Plac, Bežanija - Golo brdo,građ.zemlj.76 ari, uknjižen,investicija

76ari | 300.000 €
Graevinsko zemljište u industrijsko-komercijalnoj zoni između surčĺnskog puta i kvantaške pijace.Lepa,ravna parcela koja trenutno izlazi na dva čeona puta, a po realizaciji uređenja zone biće otvorena i dva bočna puta. Zemljište sa velikim potencijalom.Na 400m od njega nalaze se struja i voda. Poseduje Informaciju o lokaciji po kojoj: Indeks izgrađenosti........dozvoljen do maksimalno 1,0 Indeks zauzetosti............dozvoljen do maksimalno 50% Minimalno pod uređenom zelenom površinom za komplekse preko 5ha - 30%, za komplekse 2-5ha -25% Dozvoljena visina za objekte sa korisnom BRGP do slemena je maksimalno 18m. Namena / delatnost : administratino-poslovni objekti,proizvodni pogoni,magacini/skladišta, trgovina, pijace,poslovno stanovanje,obrazovanje ( osnovno i standardno). Svi objekti koji svojim sadržajima reprezentuju namenu kompleksa,moraju svojim oblikovanjem i primenom materijala da odgovaraju reprezentativnom karakteru zone.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Plac, Zemun, Ugrinovci, 97ari,građ.zeljište,informacija o lokaciji

97ari | 280.000 €
Lep plac od 97 ari na putu Dobanovci-Batajnica u Ugrinovcima,opština Zemun. Nalazi se u industrijsko-komercijalnoj zoni. Plac je frontalno širok oko 33m i izlazi na Zemunsku ulicu.Parcela je pravilnog, četvrtastog oblika. Uknjižen je. izvađena informacija o lokaciji od Sekretarijata za urbanizam sa detaljima šta je dozvoljeno graditi i koliko. Dostupna infrastruktura: struja stabilnog napona, voda(gradski vodovod), gas uskoro(radovi u izgradnji mreža). Na zemljištu se nalazi manji objekat od 20m2 u postupku ozakonjenja.Iza placa sa zadnje strane je veliki kanalza odvodnjavanje stajaće vode, tako da je to važna činjenica za ovo područje, jer ne može biti močvarno. Udaljenost 3.5km od auto puta kod Dobanovaca, 10km do surčinskog aerodroma, do centra Batajnice i batajničke petlje 5km, kao i do Železničke stanice, 5km do industrijske zone u Šimanovcimai Krnjavšecima, do novosadskog auto puta i obilaznice oko Beograda 6km, do Nove Pazove 6km, Zemun i Novi Beograd na 15min, a do centra Beograda za 20minuta. U blizini su najveće i najvažnije regionalne saobraćajnice. U blizini su svi veći logistički centri i carinski magacini. Pogodno i perspektivno za širi niz privrednih delatnosti. Za svaku preporuku!
Detaljnije