Plac,Kovilj, Budisava, 124 ara, poljopr.zemljište, uknjiženo

Šifra nekretnine : 1378

Prodaja 135.000 € - Plac
124.00 ari Štampaj
Lokacija: Kovilj Ulica: Koviljska 

Izuzetno lepa parcela. širine oko 40m. Drugi kraj parcele se prostire do auto-puta za Novi Sad..
Prilaz do same parcele od asfalttnog puta je poljskim-kolskim putem.
Zbog svog položaja i širine predstavlja dobar potencijal za eventualnu gradnju,kada se budu stekli uslovi.
Nalazi se u ataru sela Budisava, kod Kovilja.
Odličan.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • ENERGENT:Struja
  • INFRASTRUKTURA:Put
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
Nekretnina na mapi

Agent: Milan Simonović

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 206

Kontakt

Loading...

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Plac,Surčin, Radiofar, 9.3 ara, građevinsko zemljište, uknjiženo

9.3ari | 140.000 €
Lepa velika parcela u zoni porodične gradnje, koja je isparcelisana na 24 parcele, različitih površina od 4.9 ari do 9.3( kao što je ova u oglasu). Cene su od 10-12000 po aru, u zavisnosti od položaja. Izlazi na ulicu celom širinom, a sredinom parcele je projektovana ulica -put za ulazak u sve ostale parcele. U blizini voda, struja. Na lepoj je poziciji i u lepom okruženju. Uknjiženo! Za svaku preporuku!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Prodaja placa, Zemun,Batajnički drum,10ari,uknjiženo

10ari | 130.000 €
Plac se nalazi na izuzetnoj lokaciji, ugao Batajničkog druma i skretanja za naselje 13.maj. Frontom izlazi na put za naselje. Može imati vešestruku namenu. Ima veliki potencijal. U blizini je i voda i struja. Za svaku preporuku! Uknjiženo!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Stari Slankamen,80 ari, poljoprivredno zemlj,odlično, uknjiženo

80ari | 128.000 €
Odlično zemljište na atraktivnoj lokaciji Starog Slankamena. Nalazi se izvan granica građevinskog područja naselja i namenjena je za poljoprivredno zemljište na kome se mogu graditi poljoprivredni radni kompleksi sa objektima za potrebe primarne poljoprivredne proizvodnje,za potrebe skaldištenja i prerade poljoprivrednih proizvoda, objekti za eksploataciju mineralnih sirovina saobraćajni, vodoprivredni,komunalni,energetski, telekomunikacioni objekti i infrastruktura u skladu sa Prostornim planom opštine Inđija, objekti za potrebe privrede,turizma i rekreacije. Minimalan veličina parcele za izgradnju novog salaša je 5000m, maximalni gabarit stambenog objekta u osnovi je 200m, max.spratnost P+Pk, sa mogućnošću izgradnje podruma, ukoliko to hidrološki uslovi dozvoljavaju, minimalna udaljenost stambenog objekta od susedne parcele je 5,0m, od atarskog puta 5,0m, a od javnog puta u skladu sa Zakonom o javnim putevima. Max.spratnost ekonomskog objekta - P+Pk max.spratnost poslovnog objekta - P+I+Pk Izuzetna ponuda! Za svaku preporuku! Uknjiženo!
Detaljnije