Kovilj, Budisava, 124 ara, poljopr.zemljište, uknjiženo

Šifra nekretnine : 1378

Prodaja 135.000 € - Plac
124.00 ari Štampaj
Lokacija: Kovilj Ulica: Koviljska 

Izuzetno lepa parcela. širine oko 40m. Drugi kraj parcele se prostire do auto-puta za Novi Sad..
Prilaz do same parcele od asfalttnog puta je poljskim-kolskim putem.
Zbog svog položaja i širine predstavlja dobar potencijal za eventualnu gradnju,kada se budu stekli uslovi.
Nalazi se u ataru sela Budisava, kod Kovilja.
Odličan.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • ENERGENT:Struja
  • INFRASTRUKTURA:Put
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
Nekretnina na mapi

Agent: Milan Simonović

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 192

Kontakt

Loading...

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Stari Slankamen,80 ari, poljoprivredno zemlj,odlično, uknjiženo

80ari | 128.000 €
Odlično zemljište na atraktivnoj lokaciji Starog Slankamena. Nalazi se izvan granica građevinskog područja naselja i namenjena je za poljoprivredno zemljište na kome se mogu graditi poljoprivredni radni kompleksi sa objektima za potrebe primarne poljoprivredne proizvodnje,za potrebe skaldištenja i prerade poljoprivrednih proizvoda, objekti za eksploataciju mineralnih sirovina saobraćajni, vodoprivredni,komunalni,energetski, telekomunikacioni objekti i infrastruktura u skladu sa Prostornim planom opštine Inđija, objekti za potrebe privrede,turizma i rekreacije. Minimalan veličina parcele za izgradnju novog salaša je 5000m, maximalni gabarit stambenog objekta u osnovi je 200m, max.spratnost P+Pk, sa mogućnošću izgradnje podruma, ukoliko to hidrološki uslovi dozvoljavaju, minimalna udaljenost stambenog objekta od susedne parcele je 5,0m, od atarskog puta 5,0m, a od javnog puta u skladu sa Zakonom o javnim putevima. Max.spratnost ekonomskog objekta - P+Pk max.spratnost poslovnog objekta - P+I+Pk Izuzetna ponuda! Za svaku preporuku! Uknjiženo!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Vladimirci, Beljin, 80.5 ari, zasad borovnice, izuzetno

80.5ari | 120.000 €
Izuzetan plac sa profesionalno urađenim zasadom borovnice.Ima 3850 sadnica i sistem za navodnjavanje i održavanje zasada.Nalazi se na blagoj padini sa prilaznim putem. Sve je ograđeno. Zasad je veoma ydrav i negovan. U okviru placa nalazi se mali objekat u kome je smešten sistem za navodnjavanje i prehranjivanje. Isti se može aktivirati preko aplikacije na mobilnom telefonu. Već su imali dve uspešne berbe. Postoji mogućnost kupovine parcele koja se naslanja na ovu parcelu od 1,3 hektara. Odlična investicija.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Dobanovci, 105 ari, put,struja,voda, uknjižen, investicija

105ari | 115.000 €
Odličan plac koji se trenutno vodi kao poljoprivredno zemljište. Nalazi se na odličnoj poziciji, u blizini Auto-puta, sa kojim je povezan sporednim putem. Pravilnog je oblika, lepe širine. U blizini struja i voda. Uknjižen. Za preporuku! Investicija!
Detaljnije