Olimp, 2.5, 68m2, ptk, lođa, u izgradnji,projektno finansiranje OTP

Šifra nekretnine : 1345

Prodaja 172.000 € - Stan
68.00 m22.5 SobeGAS III/III  Štampaj
Lokacija: Olimp Ulica: Duvanjska u izgradnji Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2021 

Lux zgrada, pikovana fasada, sendvič zidovi, grejanje je na gas, hrastov parket I klasa, pločice I klasa, stolarija je PVC sedmokomorna punjena argonom gasom koji je dobar izolator, terase će biti od kovanog gvoždja, video nadzor, interfon, internet SBB, ulaz u garazu na rampu, u garaži su klackalice.
Cena parking mesta je 15,000 Eur sa PDV-om.
Projektno je finansiranje od strane OTP banke, koja kreditnim kupcima daje kredite odmah (u toku gradnje) tako da se ne čeka 80%.
Postoji povrat PDV-a.Cena je bez PDV-a.
Za preporuku!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Lođa
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Tramvaj
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Video nadzor
Nekretnina na mapi

Agent: Slavko Radojičić

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 50

Kontakt

Loading...

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Olmp, 2.5, 80m2, ptk, lođa, u izgradnji, projektno finansiranje OTP

2.5 | 80m2 | 202.000 €
Lux zgrade, pikovana fasada, sendvič zidovi, grejanje je na gas, hrastov parket I klasa, pločice I klasa, stolarija je PVC sedmokomorna punjena argonom gasom koji je dobar izolator, terase će biti od kovanog gvoždja, video nadzor, interfon, internet SBB, ulaz u garazu na rampu, u garaži su klackalice. Cena parking mesta je 15,000 Eur sa PDV-om. Projektno je finansiranje od strane OTP banke, koja kreditnim kupcima daje kredite odmah (u toku gradnje) tako da se ne čeka 80%. Cena je bez PDV-a. Za preporuku!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Olimp, 1.5, 47m2, pr, u izgradnji, projektno finansiranje OTP

1.5 | 47m2 | 121.500 €
Lux zgrada, pikovana fasada, sendvič zidovi, grejanje je na gas, hrastov parket I klasa, pločice I klasa, stolarija je PVC sedmokomorna punjena argonom gasom koji je dobar izolator, terase će biti od kovanog gvoždja, video nadzor, interfon, internet SBB, ulaz u garazu na rampu, u garaži su klackalice. Cena parking mesta je 15,000 Eur sa PDV-om. Projektno je finansiranje od strane OTP banke, koja kreditnim kupcima daje kredite odmah (u toku gradnje) tako da se ne čeka 80%. Postoji povrat PDV-a.Cena je bez PDV-a. ZA PREPORUKU!
Detaljnije