Dobanovci, 105 ari, put,struja,voda, uknjižen, investicija

Šifra nekretnine : 1328

Prodaja 129.000 € - Plac
105.00 ari Štampaj
Lokacija: Dobanovci Ulica: Prote Mateje 

Odličan plac koji se trenutno vodi kao poljoprivredno zemljište. Nalazi se na odličnoj poziciji, u blizini Auto-puta, sa kojim je povezan sporednim putem.
Pravilnog je oblika, lepe širine.
U blizini struja i voda.
Uknjižen.
Za preporuku!
Investicija!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • ENERGENT:Struja
  • INFRASTRUKTURA:Put
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • PRISTUP:Šleperski prilaz
Nekretnina na mapi

Agent: Milan Simonović

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 169

Kontakt

Loading...

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Surčin, Baštovanska, 14,5 ari, građ.zemljište, put, gas,voda,uknjižen,odlič

14.5ari | 120.000 €
Lep plac, pravilnog oblika. širine 18m, izlazi na put. Pola parcele je pod voćem, druga polovina čista. Pored placa ima gas, struja, voda, put. Po informaciji o lokaciji maksimalni ineks zauzetosti je 30%, maksimalna visina venca objekta 9,0 metara, a visina slemena 12.5m što definiše orijentacionu planiranu spratnost P+I+Pk+Ps maksimalna visina venca pomoćnih objekata je 4,0m, a slemena maksimalno 6,0m, što definiše orijentacionu spratnost P. Ovo su uslovi samo za praznu parcelu, spajanjem sa ovom pod voćem znatno se povećava izgrađenost i svi drugi parametri. Izuzeta pozicija placa, u lepoj mirnoj ulici, za svaku preporuku. Uknjižen!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Dobanovci, Ugrinovci,39ari,građ.zemlj.uknjiženo

39ari | 80.000 €
Građevinsko zemljište, po planu detaljne regulacije se nalazi u Zoni - Površine ostale namene ,privredni park- Zona P1. Osnovna namena : Privredni park, kommpleksi naprednih tehnologija u kojima se objedinjava istraživanje,proizvodnja, trgovina i logistika. Mogući su i komercijalni sadžaji, stanovanje, sportski objekti, i komleksi. Zemljište predstavlja 1/4 od ukupne površine. U fazi je parcelacije. Trenutno na zemljištu ne postoji struja i voda, osim kanala koji se graniči sa parcelama.
Detaljnije