Ripanj, Prnjavor, 250ari,šuma +livade

Šifra nekretnine : 1314

Prodaja 127.000 € - Plac
250.00 ari Štampaj
Lokacija: Ripanj Ulica: Prnjavor 

Zemljište u blizini avalskog puta i mesnog asfaltnog puta.
U blizini voda, struja( oko 200m).
50 ari je pod šumom, ostalo zemljište su livade i njive.
Dobra investicija.

Dodatne karakteristike

  • ENERGENT:Struja
  • INFRASTRUKTURA:Put
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • PRISTUP:Šleperski prilaz

Agent: Milan Simonović

Agent
  • Kancelarija : 011/344-3236
  • Mobilni : +381-641154999

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 166

Kontakt

Loading...

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Stari Slankamen,80 ari, poljoprivredno zemlj,odlično, uknjiženo

80ari | 128.000 €
Odlično zemljište na atraktivnoj lokaciji Starog Slankamena. Nalazi se izvan granica građevinskog područja naselja i namenjena je za poljoprivredno zemljište na kome se mogu graditi poljoprivredni radni kompleksi sa objektima za potrebe primarne poljoprivredne proizvodnje,za potrebe skaldištenja i prerade poljoprivrednih proizvoda, objekti za eksploataciju mineralnih sirovina saobraćajni, vodoprivredni,komunalni,energetski, telekomunikacioni objekti i infrastruktura u skladu sa Prostornim planom opštine Inđija, objekti za potrebe privrede,turizma i rekreacije. Minimalan veličina parcele za izgradnju novog salaša je 5000m, maximalni gabarit stambenog objekta u osnovi je 200m, max.spratnost P+Pk, sa mogućnošću izgradnje podruma, ukoliko to hidrološki uslovi dozvoljavaju, minimalna udaljenost stambenog objekta od susedne parcele je 5,0m, od atarskog puta 5,0m, a od javnog puta u skladu sa Zakonom o javnim putevima. Max.spratnost ekonomskog objekta - P+Pk max.spratnost poslovnog objekta - P+I+Pk Izuzetna ponuda! Za svaku preporuku! Uknjiženo!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Surčin, Baštovanska, 14,5 ari, građ.zemljište, put, gas,voda,uknjižen,odlič

14.5ari | 120.000 €
Lep plac, pravilnog oblika. širine 18m, izlazi na put. Pola parcele je pod voćem, druga polovina čista. Pored placa ima gas, struja, voda, put. Po informaciji o lokaciji maksimalni ineks zauzetosti je 30%, maksimalna visina venca objekta 9,0 metara, a visina slemena 12.5m što definiše orijentacionu planiranu spratnost P+I+Pk+Ps maksimalna visina venca pomoćnih objekata je 4,0m, a slemena maksimalno 6,0m, što definiše orijentacionu spratnost P. Ovo su uslovi samo za praznu parcelu, spajanjem sa ovom pod voćem znatno se povećava izgrađenost i svi drugi parametri. Izuzeta pozicija placa, u lepoj mirnoj ulici, za svaku preporuku. Uknjižen!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Vladimirci, Beljin, 80.5 ari, zasad borovnice, izuzetno

80.5ari | 120.000 €
Izuzetan plac sa profesionalno urađenim zasadom borovnice.Ima 3850 sadnica i sistem za navodnjavanje i održavanje zasada. Već su imali dve uspešne berbe. Postoji mogućnost kupovine parcele koja se naslanja na ovu parcelu od 1,3 hektara. Odlična investicija.
Detaljnije